Een persexemplaar van WerkLust opvragen?
Contact uitgeverij Meander Amperelaan 3, 2289 CD Rijswijk Nederland
Stuur een e-mail naar Uitgeverij Meander

In de media

Sporten in het corona-tijdperk

Toen de lockdown werd aangekondigd, zag ik mezelf dik en depri op de bank zitten. Dat nooit, en dus moest de knop om!

Win-actie in Vriendin magazine

10x winnen!
Zit jij in je uppie in quarantaine? Dan maak je kans op één van mijn boeken: WerkLust en ReisLust. Check Vriendin.nl voor de actie.

Klaar voor de start?

Een beetje extra hulp nu alle sportscholen gesloten zijn door het coronavirus, is welkom. Deze apps helpen met het bereiken van jouw sportieve doelen.

Esmir laat blootfoto’s maken

Nooit had ze gedacht dat ze dit zou doen. Ze heeft het niet echt op bloot – met reden. Toch overwint Esmir haar schroom en besluit ze een naaktfoto te laten maken.

Zalige feestmaand, maar zónder feestkilo’s

Hoe weersta je eetverleidingen? En hoe doe je wél gezellig mee tijdens de kerstborrel, maar zonder al die calorieën? Foodies, gezondheidscoaches, voedingsdeskundigen en diëtisten geven hun beste tips!

Met de zon op

Het is lekker vroeg licht. Hoe je die extra tijd optimaal benut? Dat lees je hier. Ook als je géén ochtendmens bent.

Houd je voeten sterk en soepel

Je voeten en enkels vormen het fundament van je lichaam. Zeker als je veel sport, is het belangrijk om ze hun eigen training te geven.

Zomerkriebels

Zon, strand, terrasjes en zwoele zomeravonden, dat betekent ook sneller vlinders in je buik. Hoe dat precies zit, lees je in mijn artikel in het JUMBO Vakantieboek.
TIP: Bij aankoop van 2 actieproducten bij JUMBO krijg je ‘m cadeau!

Esmir test ragefulness

Mindfulness move over, opgekropte emoties van je af beuken, is net zo gezond. In de sportschool dan. Esmir test ragefulness: op keiharde techno slaat ze alle woede van zich af. Maar lucht dat op of niet?

Esmir test de sporthype bodytec

20 minuten trainen in een pak met elektroden die je spieren onder stroom zetten: klinkt pijnlijk, maar is de nieuwe sporttrend. Bodytec zou supereffectief zijn. Journalist Esmir probeert het uit. “Door de spierpijn kan ik me 3 dagen amper bewegen.”

Esmir probeert intermittent fasting

Esmir is dol op eten en dan vooral op ontbijten. Toch raakt ze getriggerd door alle positieve verhalen over intermittend fasting. Ze besluit het te proberen. “IK vóel me niet alleen leeg, ik bén het ook.”